DONEREN :)

We kunnen alle hulp gebruiken 🙂

Door het hele land verspreid zijn op dit moment allemaal MAKERS, aangesloten bij MAKERS4ALL, bezig om beschermingsmiddelen te maken voor mensen in de zorg, hulpverlening en contactberoepen. We gaan heel snel door onze materialen heen en zijn met elke bijdrage enorm blij!!

Hoe meer we kunnen MAKEN, hoe meer we kunnen helpen!

Wilt u ons ondersteunen met een financiële bijdrage? ♥ 

Wilt u een Donatie doen om onze MAKERS te helpen met de gemaakte kosten?  Dat is ontzettend lief en welkom! (Wij hebben de ANBI status aangevraagd.)

U kunt ons ondersteunen met een financiële bijdrage via Rekeningnummer NL23RABO0364622350 t.n.v. Stichting MAKERS4ALL.

Wilt u materialen doneren of sponsoren? ♥ 

Zijn er andere manieren waarop u ons wilt en kunt helpen, zoals met het doneren (of met korting verstrekken) van de hieronder genoemde materialen? Vult u dan het formulier in onder de gele knop:

Heeft u transparante schutvellen, filament, 3D-printer benodigdheden of 3D-printers die u ons ter beschikking wilt stellen? Dat zou geweldig zijn!!

♥ Transparante Schutvellen of Overhead Sheets

Naast filament hebben wij ook heel graag Transparante Schutvellen of Overhead Sheets (Die gebuiken wij als scherm voor de Face-Shields).  Heeft u nog wat liggen thuis, op kantoor of op school, doneer het dan aan ons!!! 🙂  N.B.: De Overhead-sheets voor de inktjet printer zijn helaas niet geschikt.

♥ 3D-printer filament

Wij gaan heel snel door ons 3d-print-filament heen. Donaties in de vorm van filament (alleen PLA, PLA+, PET of PETG), of kortingen voor MAKERS van MAKERS4ALL komen als geroepen!

♥ 3D-printing benodigdheden, 3D-printers en onderdelen

Door het hele land draaien de 3D-printers vol-continu, op de toppen van hun kunnen! Dat betekent wel dat er ook onderdelen zijn die het begeven.  Heeft u onderdelen op voorraad, die u eventueel op oproep wilt schenken of extra snel kunt leveren?  Of wilt u de MAKERS van MAKERS4ALL korting geven op onderdelen, waar u ze snel mee uit de brand kunt helpen?  

Veel makers zitten te springen om meer capaciteit.  Heeft u 3D-printers die op dit moment niet worden gebruikt, of wilt u ons helpen door een 3D-printer te doneren?  Dat zou fantastisch zijn!   

Wij zijn ontzettend dankbaar voor uw bijdrage!!! ♥ Namens alle MAKERS van MAKERS4ALL en alle zorgmedewerkers die wij helpen,  Hartelijk Dank!!! 🙂