Ideeënwedstrijd

Nu er niet meer zo’n nood is aan beschermingsmiddelen, gaan we op zoek naar nieuwe situaties waarin wij als MAKERS4ALL bij uitstek goed zouden kunnen helpen! Heb jij een idee? Doe dan mee met de Ideeënwedstrijd en win een mooie prijs!

1e prijs

bol.com bon t.w.v. €100

2e prijs

bol.com bon t.w.v. €50

3e prijs

bol.com bon t.w.v. €25

De Ideeënwedstrijd begint op zaterdag 25 september 2021, bij aanvang van de Eindhoven Maker Faire. Alle ideeën moeten uiterlijk zondag 31 oktober vrijdag 31 december 2021 om 23.59 uur ingezonden en ontvangen zijn. De bekendmaking van de prijswinnaars is op zondag 9 januari 2022. Kijk hier voor de wedstrijdvoorwaarden.

Heb jij een idee….

…waarbij onze MAKERS kunnen helpen?

Een tekort? Noodsituatie? Of iets anders?

Doe dan mee aan de wedstrijd!

Stuur je idee in via onderstaand formulier. Je mag zoveel keer meedoen als je wilt. Gebruik wèl voor elk idee een nieuw formulier. De ingezonden ideeën zijn te zien op de Ideeën-pagina. (Kijk even of het idee al is ingezonden door iemand anders.)

(wordt vermeld op de website/social media, bij je idee)
(wordt alleen gebruikt voor correspondentie)
Wees zo duidelijk mogelijk. Deze tekst (of een gedeelte ervan), wordt gebruikt om je idee weer te geven op de website/social media. (Links zijn niet toegestaan, maar als je toch wil verwijzen naar een website, beschrijf deze dan)
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 2 files.
Alleen .jpg of .png bestanden zijn toegestaan, met een max. bestandsgrootte van 1 MB.